08 Jan

“Famílies, alumnes i educadors: caminem junts”, xerrada a càrrec de Carles Parellada

El dijous 11 de gener de 2018 a les 18h30, Carles Parellada Enrich intervindrà en el cicle de xerrades “Minories educatives: als marges o a l’avantguarda?” que tindrà lloc a la Sala Gori-Gori .

La seva ponència “Famílies, mestres i educadors: caminem junts” abordarà els principis de la pedagogia sistèmica, que considera que cal integrar els pares i mares en el context de l’escola, una visió cada cop més compartida i poc aplicada dins el sistema educatiu actual.

Carles Parellada és mestre, psicomotricista, terapeuta familiar, coordinador de les formacions de Pedagogia Sistèmica a l’Institut Gestalt de Barcelona; coordinador de la Xarxa de Pedagogia Sistèmica de Catalunya i President de l’Associació MES (Moviment Educatiu Sistèmic); formador col·laborador de l’ICE de la UAB; formador d’equips educatius; tertulià en fòrums familiars; supervisor de casos d’infants, joves i famílies en situació de risc en l’àmbit social, de la salut i de la justícia.

És articulista en revistes de Pedagogia i coautor de llibres sobre Pedagogia Sistèmica, els dos darrers: “La Xarxa Amorosa per Educar” i “R_Evolución del Sistema Educativo”, tots dos publicats per Octaedro.

 

Per saber-ne més sobre Carles Parellada:

Facebook: Carles Parellada Enrich
Instagram: carlesparelladaenrich
Twiter: @CarlesParellaE