12 Jan

Parlem de joc, xerrada a càrrec de Sonia Kliass

El dijous 18 de gener de 2018 a les 18h30, Sonia Kliass intervindrà en el cicle de xerrades “Minories educatives: als marges o a l’avantguarda?” que tindrà lloc a la Sala Gori-Gori .

La seva ponència “Parlem de joc!” tractarà del joc lliure com la principal activitat de l’infant, sobretot en la fase de 0 a 7 anys, i com aquest enfoc ha d’estar al centre de lorganització de l’escola actual.

Sonia Kliass va néixer al Brasil i ja fa 26 anys que viu a Girona. Vaiestudiar psicologia a Sao Paulo i s’ha especialitzat al llarg dels anys en temes de desenvolupament infantil.  Les seves referències principals son la visió pikleriana i la pedagogia Waldorf. Té una llarga experiència treballant amb infants en diferents marcs educatius i actualment treballa donant formació, consulta i assessorament a famílies i professionals de l’educació infantil. Aposta per una educació més connectada amb les necessitats vitals dels infants, més humana i més respectuosa.

 

Per saber-ne més sobre Sonia Kliass:

Web: soniakliass.com

Facebook: Sonia Kliass