19 Jan

“Jugar, aprendre, viure”, xerrada a càrrec de Miguel Castro

El divendres 26 de gener de 2018 a les 18h30, Miguel Castro intervindrà en el cicle de xerrades “Minories educatives: als marges o a l’avantguarda?” que tindrà lloc a la Sala Gori-Gori .

La seva ponència “Jugar, aprendre, viure” abordarà com l’infant aprèn a través del joc, com cal preservar la seva curiositat, sense anticipar-se als seus propis descobriments, així com incentivar les derives personals, que són les diferents trajectòries d’aprenentatge de cadascú en funció de les seves necessitats específiques.

Miguel Castro va ser pintor, actor i professor d’Educació Artística. Va treballar en temes d’expressió i creativitat uns 20 anys, al mateix temps que cercava en l’àmbit de l’educació, el teatre, l’animació un “mètode”, alguna cosa que sentís que funcionava. El 1989 es va formar amb Arno Stern i va obrir un taller de pintura amb les mateixes característiques que “Le Closlieu” que va conèixer a París. Al mateix temps, en va obrir un altre de fang tenint com a referència les mateixes condicions de treball. La seva investigació continua, juntament amb Vega Martín a partir de 1993, amb el treball del cos i la creació d’espai per jugar, el que anomenen el “Joc de Configuració”. També és formador en Educació Creadora.

Aquesta xerrada es realitza amb el suport de Diraya i La Capsa de Colors.

 

Per saber-ne més sobre Miguel Castro:

Web: dirayaexpresion.es

Facebook: diraya.expresion

Twitter: @dirayaformacion