19 Jan

“Donar la veu a l’infant”, xerrada a càrrec d’Yvonne Laborda

El dijous 25 de gener de 2018 a les 18h30, Yvonne Laborda intervindrà en el cicle de xerrades “Minories educatives: als marges o a l’avantguarda?” que tindrà lloc a la Sala Gori-Gori .

La seva ponència “Donar la veu a l’infant” abordarà la realitat emocional que hi ha darrere dels comportaments i malestars dels infants, i sobre com podem gestionar els moments de tensió i conflicte d’una forma més amorosa i pacífica, així com sobre el concepte d’educar. Yvonne Laborda entén educar com deixar sortir i florir el que infants i adolescents tenen a dins i no com se sol entendre habitualment, és a dir, introduir conceptes acadèmics en els caps d’aquests.

Yvonne Laborda és terapeuta humanista-holística, escriptora i conferenciant motivacional sobre criança conscient, educació emocional i “Unschooling” (aprenentatge autònom). També és ex-profesora d’Anglès.

És autora del llibre “Dar Voz al Niño”, imparteix el curs “Sanar la herida primaria”“Crianza Consciente y Aprendizaje Autónomo”.

 

Per saber-ne més sobre Yvonne Laborda:

Web: yvonnelaborda.com

Tribu de Madres Conscientes: fundacioncambioparadigma.com/tribu

Facebook: Yvonne Laborda Sans