26 Jan

“La cura de l’ànima infantil”, xerrada a càrrec de Cristóbal Gutiérrez

El dijous 1 de febrer de 2018 a les 18h30, Cristóbal Gutiérrez intervindrà en el cicle de xerrades “Minories educatives: als marges o a l’avantguarda? que tindrà lloc a la Sala Gori-Gori .

La seva ponència “La cura de l’ànima infantil” se centrarà en com l’ànima infantil no pot ser educada, i no hem de cobrir l’infant de teories i raons que limitin o impedeixin el contacte ple amb la seva ànima.

Cristóbal Gutiérrez porta quasi 40 anys dedicat a investigar i promoure el coneixement i la comprensió d’un mateix. Ha estat co-creador dels dos primers espais alternatius de Catalunya en relació a la cura de la infantesa: La Caseta, al barri de Gràcia, i El Roure a Mediona. Actualment, es dedica a difondre mitjançant xerrades gratuïtes, aquells coneixements en relació a viure que la vida li ha regalat.

 

Per saber-ne més sobre Cristóbal Gutiérrez:

Web: fundacioncai.com